Folkia

Om du behöver låna lite mer lite längre är Folkia en perfekt smslångivare för dig. Hos Folkia kan du låna 20000 kr och betala tillbaka på smslånet månadsvis i 1 – 12 månader. Naturligtvis kan du även låna mindre summor och betala av på lånet i 1 – 3 månader, precis som du kan göra med alla andra smslån, men de ger dig alltså möjlighet att välja ett lite större lånebelopp och en längre avbetalningstid än vad de flesta andra smslångivare erbjuder. Folkia överbryggar alltså glappet mellan klassiska smslån och vanliga privatlån, något som vi på smslånadirekt.se gillar.

Därför låna pengar av Folkia

  • Möjlighet att låna lite mer pengar och välja en längre låneperiod än vad som är normalt. Du kan låna 1000 – 20000 kr i 1 – 12 månader.
  • Folkia gör en individuell inkomstbedömning och kräver således inte att deras låntagare tjänar en viss förutbestämd summa pengar per år. Det här gör det möjligt för dig som inte har en så hög inkomst att få låna av Folkia.
  • Du som har en betalningsanmärkning har också möjlighet att få låna pengar, men normalt får man inte låna lika mycket om man har en anmärkning.
  • Folka beviljar smslån utan UC och tar sin kreditupplysning hos kreditupplysningsföretaget Bisnode istället.

Vi skulle även kunna påstå att Folkias räntefria smslån på 1000 kr är en fördel men eftersom det har en administrativ avgift på sammanlagt 395 kr är det ingen större fördel eftersom det finns många smslån med ränta som blir billigare.

Låna pengar hos Folkia

Låna 1000 - 20 000 enkelt hos Folkia

Låna pengarna i 1-12 månader

Hos Folkia kan du ansöka med E-legitimation, smidigt & enkelt

Lånekrav hos Folkia

Det är OK att låna pengar trots att du har betalningsanmärkning

Hos Folkia måste du vara minst 18 år för att låna.

Upplysning görs inte hos Upplysningscentralen (lån utan UC)

Deklarerad inkomst på individuellt kr per år.

Folkia's kontaktuppgifter

Adress: Medborgarplatsen 3, Söderhallarna plan 10, Stockholm

Telefon: 08 588 581 00

E-post: kundtjanst@folkia.se

Måndag - Fredag: 09:00 - 20:00

Lördag: 12:00 - 17:00

Söndag: 12:00 - 17:00