Freedomfinance

Freedom Finance är egentligen ingen långivare utan snarare en låneförmedlare som letar upp det bästa och billigaste lånet för just dig. De administrerar privatlån och lån som kräver en säkerhet men inga smslån, men trots det tycker vi att de har sin givna plats här på smslånadirekt.se eftersom vi vill ge dig ett så brett spektrum av lån som möjligt. Det är meningen att du ska kunna hitta både stora och små lån på vår sajt.

För vem passar Freedom Finance?

  • Freedom Finance är perfekt för dig som är ute efter ett större lån och som vill komma så billigt undan som möjligt. De budar sig fram bland 20 banker och kreditbolag så att du får en bra deal. Det är ju så att de räntor som utlåningsföretagen anger för privatlån, bolån och andra större lån är den lägsta ränta man kan få och är inte alltid den ränta just du får, men om du vänder dig till Freedom Finance fixar de fram den bästa räntan och det bästa låneavtalet för just dig.
  • De passar även bra för dig som har en eller flera betalningsanmärkningar. Om du tjänar minst 110 000 kr/år är det möjligt att de till och med kan vaska fram ett privatlån åt dig även om du har anmärkningar.
  • Om du har ett skuldsaldo hos kronofogden är det även möjligt att du kan få ett bolån via Freedom Finance om du löser skulden med en del av lånet.

Låna pengar hos Freedomfinance

Låna 5000 - 400 000 enkelt hos Freedomfinance

Låna pengarna i 1-15 år

Lånekrav hos Freedomfinance

Det är OK att låna pengar trots att du har betalningsanmärkning

Hos Freedomfinance måste du vara minst 18 år för att låna.

Upplysning görs inte hos Upplysningscentralen (lån utan UC)

Deklarerad inkomst på 100 000 kr per år.

Freedomfinance's kontaktuppgifter

Adress: Box 1068, 262 21 Ängelholm

Telefon: 0431-47 47 00

E-post: info@freedomfinance.se

Måndag - Fredag: öppet dygnet runt

Lördag: öppet dygnet runt

Söndag: öppet dygnet runt