Frogtail

Frogtail är en utmärkt smslångivare som erbjuder såväl små smslån som lite större lån, du kan låna alltifrån 1000 upp till 25 000 kr i 1 – 24  månader beroende på lånebelopp. Om du har någon betalningsanmärkning eller inte tjänar så mycket har också möjlighet att få ett lån eftersom Frogtail accepterar betalningsanmärkningar och gör en individuell inkomstbedömning. De väger helt enkelt dina utgifter mot dina inkomster innan de beslutar om du ska få låna eller inte.

Billiga om du lånar under en kortare tid

Om du väljer Frogtail när du ska ta ett litet smslån som du betalar tillbaka inom någon månad kommer du ganska billigt undan. Detsamma gäller om du klarar av att betala tillbaka på ett lite större lån inom några månader. Frogtail står sig nämligen väl i konkurrensen när det gäller lånekostnader för korta lån.

Däremot är Frogtail inget bra alternativ för dig som vill låna en större summa under en längre tid. Om du lånar t ex 25 000 kr i 24 månader blir räntekostnaderna större än själva lånet, så det bör du defintivt undvika. Då är det bättre att ta ett lån hos t ex Goodcash istället, de är mycket billigare.

Men som sagt, om du bara vill låna under en kortare tid, har betalningsanmärkningar och/eller har en låg inkomst är Frogtail ett mycket bra val.

Låna pengar hos Frogtail

Låna 1000 - 25000 enkelt hos Frogtail

Låna pengarna i 1 - 24 mån

Lånekrav hos Frogtail

Det är OK att låna pengar trots att du har betalningsanmärkning

Hos Frogtail måste du vara minst 18 år för att låna.

Upplysning görs hos Upplysningscentralen.

Inkomstgräns oklar.

Frogtail's kontaktuppgifter

Adress: Medborgarplatsen 3, Söderhallarna plan 10, Stockholm

Telefon: 0770-99 20 00

E-post: info@frogtail.se

Måndag - Fredag: 08:00 - 20:00

Lördag: 10:00 - 17:00

Söndag: 10:00 - 17:00