Goodcash

Goodcash är en relativt ny aktör som dök upp på marknaden 2015. De har valt att erbjuda lite större smslån med längre återbetalningstider istället för riktigt korta små lån. Hos Goodcash kan du låna 5000 – 30000 kr i 1 – 5 år med en betydligt lägre ränta än vad de flesta smslån har. Som smslånadirekt.se ser det är Goodcash en bra smslångivare som fyller gapet mellan vanliga smslån och privatlån.

Många fördelar med Goodcash lån

  1. Flexibel återbetalningstid för alla lånebelopp, men du bör inte t ex låna 5000 kr i 5 år för då blir lånet onödigt dyrt.
  2. Hos Goodcash kan du låna pengar trots betalningsanmärkningar vilket är bra om du tidigare hade en lite trasslig ekonomi, men du får inte har några skulder kvar hos Kronofogden.
  3. Låg effektiv ränta i jämförelse med smslån. Räntan är på 29 % och det är ganska bra med tanke på att Goodcash accepterar betalningsanmärkningar.
  4. Goodcash har inga specifika inkomstkrav utan gör en individuell bedömning istället och det kan vara till fördel för dig som inte tjänar så mycket.

Den enda nackdelen med Goodcash lån är att det tar upp till 2 bankdagar innan pengarna sitter på kontot, men det kanske man kan ta med tanke på hur många andra fördelar lånet har.

Låna pengar hos Goodcash

Låna 5000 - 30000 enkelt hos Goodcash

Låna pengarna i 1 - 5 år

Hos Goodcash kan du ansöka med E-legitimation, smidigt & enkelt

Lånekrav hos Goodcash

Det är OK att låna pengar trots att du har betalningsanmärkning

Hos Goodcash måste du vara minst 20 år för att låna.

Upplysning görs hos Upplysningscentralen.

Deklarerad inkomst på individuellt antal kr per år.

Goodcash's kontaktuppgifter

Adress: GoodCash 24, 412 90 Göteborg

Telefon: 031 – 755 41 00

E-post: info@goodcash.se

Måndag - Fredag: 08:00 – 16:00

Lördag: stängt

Söndag: stängt