Lanbutiken

Lånbutiken ingår i Risicum Capital AB som ägs av Dollar Financial Group som är ett världsledande konsumentkreditföretag med 5000 anställda i 10 länder. Det handlar alltså om en väletablerad smslångivare vars ägare har stor och lång erfarenhet av branschen, de kan det här med små konsumentkrediter. Om du vill låna pengar hos Lånbutiken får du ditt sms lån direkt om du använder dig av ”rätt” bank men även andra kunder får snabba utbetalningar.

Varför låna pengar av Lånbutiken?

  • Du får ditt sms lån direkt under Lånbutikens kontorstider om du har ett bankkonto hos Nordea eller Handelsbanken.
  • Lånbutiken sätter in pengar direkt på ditt bankkonto även på lördagar och söndagar om du använder dig av ovanstående banker, vilket är bra om du hittar ett riktigt bra helgerbjudande på en vara som du länge velat köpa.
  • Du kan låna 2000 kr räntefritt i 30 dagar om du är ny kund. Smslånet är förvisso inte helt gratis eftersom du måste betala 200 kr i uppläggningsavgift men trots det är det ett billigt smslån.
  • Lånbutiken gör en individuell inkomstprövning vilket innebär att de inte kräver någon förutbestämd årsinkomst. Det här gör det möjligt för dig som inte tjänar så mycket att få ta ett smslån hos Lånbutiken.
  • Hos Lånbutiken kan du ta ett smslån utan UC, alltså ta ett smslån utan att smslångivaren tar en kreditupplysning hos UC.

Låna pengar hos Lanbutiken

Låna 1000 - 12 000 enkelt hos Lanbutiken

Låna pengarna i 30-90 dagar

Hos Lanbutiken kan du ansöka med E-legitimation, smidigt & enkelt

Lånekrav hos Lanbutiken

Inga betalningsanmärkningar är accepterade hos Lanbutiken

Hos Lanbutiken måste du vara minst 20 år för att låna.

Upplysning görs inte hos Upplysningscentralen (lån utan UC)

Deklarerad inkomst på 24 000 kr per år.

Lanbutiken's kontaktuppgifter

Adress: Frösundaviks allé 15, 169 70 Solna

Telefon: 08-1244 9690

E-post: kundtjanst@lanbutiken.se

Måndag - Fredag: 07.00 - 21.00

Lördag: 09.00 - 17.00

Söndag: stängt