Meddelandelan

Meddelandelån är en av de smslångivare som har funnits längst i branschen. Redan 2006 grundades företaget och de har sedan dess haft tusentals nöjda kunder. Meddelandelån är även medlemmar i SKEF (Svenska Konsumentkreditföretagen Ekonomisk Förening) som arbetar för en ansvarsfull kreditgivning. Det handlar alltså om ett seriöst bolag som har lång erfarenhet av små konsumentkrediter, det vill säga smslån. Idag kan du låna 500 kr upp till 10000 kr hos Meddelandelån.

Många anledningar att låna hos Meddelandelån

  • Gratis smslån på 500 kr, helt utan ränta och avgifter, med en låneperiod på 14 dagar. Perfekt för dig som bara behöver en femhundring extra fram tills nästa lön och inte vill betala något för det.
  • Snabba pengar. Du får ditt sms lån direkt även på helgen om du har ett bankkonto hos Handelsbanken eller Nordea. Kontoret har extremt bra öppettider vilket är bra för dig som vill få dina pengar riktigt snabbt under udda tider.
  • Ingen UC. Meddelandelån tar ingen kreditupplysning hos UC utan använder sig av Creditsafe, något som gör din låneansökan diskret.
  • Bra för dig med låg inkomst. Meddelandelån gör alltid en individuell bedömning av alla låneansökningar och kräver således inte någon speciell årsinkomst. Om du får låna eller inte beror på hur din ekonomi i helhet ser ut.

Låna pengar hos Meddelandelan

Låna 500 - 10 000 enkelt hos Meddelandelan

Låna pengarna i 15-90 dagar

Hos Meddelandelan kan du ansöka med E-legitimation, smidigt & enkelt

Lånekrav hos Meddelandelan

Inga betalningsanmärkningar är accepterade hos Meddelandelan

Hos Meddelandelan måste du vara minst 18 år för att låna.

Upplysning görs inte hos Upplysningscentralen (lån utan UC)

Inkomstgräns oklar.

Meddelandelan's kontaktuppgifter

Adress: Mäster Samuelsgatan 60, 11121 Stockholm

Telefon: 020-40 00 03

E-post: kundtjanst@meddelandelan.se

Måndag - Fredag: 07.00 - 22.00

Lördag: 07.00 - 22.00

Söndag: 12.00 - 16.00