Mobillan

Mobillån erbjuder smslån på 1000 – 13000 kr till dig som är ny kund och upp till 20000 kr för återkommande kunder. Mobillån är medlem i SKEF som är en branschorganisation för snabblåneföretag som bedriver ansvarsfull långivning. SKEF är lite av en kvalitetsstämpel inom branschen, men det betyder inte att deras utlåningsräntor nödvändigtvis är lägre än hos alla andra långivare. Nej, det handlar snarare om att de inte lånar ut pengar till vem som helst utan är noggranna i sina kreditbedömningar.

Därför låna av Mobillån

  1. Mobillån har en mycket konkurrenskraftig ränta och placeras sig i det billigare skiktet. När det gäller smslån som betalas ut direkt är de bland de billigaste i branschen.
  2. Om du har ett bankkonto hos Nordea kan du få ditt smslån direkt, vilket innebär att du får dina pengar strax efter ansökan har beviljats under Mobillåns öppettider.
  3. Mobillån är en seriös långivare som har tydliga villkor.

Omdöme

Om du har ett bankkonto hos Nordea och behöver pengar snabbt är Mobillån en utmärkt långivare, inte minst för att deras lånekostnader är relativt låga för så snabba lån. Däremot är de inget för dig som inte tjänar så mycket eftersom de har ett inkomstkrav på 150 000 kr/år.

Smslånadirekt.se tycker egentligen att inkomstkraven är lite väl höga om man bara vill låna någon enstaka tusenlapp. Det hade varit bättre om de hade haft lägre krav för sina minsta lån och högre för sina stora, för det är ju stor skillnad mellan att låna 1000 kr och 10000 – 20000 kr.

Låna pengar hos Mobillan

Låna 1000 - 20 000 enkelt hos Mobillan

Låna pengarna i 30 dagar

Hos Mobillan kan du ansöka med E-legitimation, smidigt & enkelt

Lånekrav hos Mobillan

Det är OK att låna pengar trots att du har betalningsanmärkning

Hos Mobillan måste du vara minst 18 år för att låna.

Upplysning görs hos Upplysningscentralen.

Deklarerad inkomst på 50 000 kr per år.

Mobillan's kontaktuppgifter

Adress: Box 3423, 103 66 Stockholm

Telefon: 08 545 258 00

E-post: kundtjanst@mobillan.se

Måndag - Fredag: 10:00 - 19:00

Lördag: stängt

Söndag: stängt