Strandiafinans

Strandiafinans erbjuder klassiska smslån på alltifrån 500 kr upp till 10000 kr med 30 till 90 dagars avbetalningstid. Hos Strandiafinans kan du som är 18 år låna pengar och om din ansökan blir beviljad kan du signera ditt låneavtal med e-leg vilket ger en snabb handläggning av lånet.

Ansvarsfull och trygg smslångivare

När du vill låna pengar av Strandiafinans ansöker du via en krypterad och säker ansökan som eliminerar alla slags bedrägeriförsök av tredje part. Det gör att du kan försäkra dig om att ingen kommer över dina personuppgifter och ditt bankkontonummer.

Strandiafinans bedriver ansvarsfull utlåning vilket innebär att de inte accepterar betalningsanmärkningar, inte betalar ut pengar direkt till ditt bankkonto för att förebygga impulslån, inte gör några helgutbetalningar och kräver en årsinkomst på 100 000 kr/år. Det här gör att Strandiafinans inte passar för alla men om du uppfyller deras krav och nöjer dig med att få dina pengar inom några timmar (om du gör din ansökan på en vardag) så är det en alldeles utmärkt och pålitlig smslångivare.

Låna pengar utan UC hos Strandiafinans

Strandiafinans tar ingen kreditupplysning hos UC utan använder sig av ett annat kreditupplysningsföretag istället, vilket alltså innebär att du kan ta ett smslån utan UC hos dem. Det är såklart en stor fördel om du vill göra en diskret ansökan som inte registreras hos UC.

Låna pengar hos Strandiafinans

Låna 500 - 10 000 enkelt hos Strandiafinans

Låna pengarna i 30-90 dagar

Hos Strandiafinans kan du ansöka med E-legitimation, smidigt & enkelt

Lånekrav hos Strandiafinans

Inga betalningsanmärkningar är accepterade hos Strandiafinans

Hos Strandiafinans måste du vara minst 18 år för att låna.

Upplysning görs hos Upplysningscentralen.

Deklarerad inkomst på 100 000 kr per år.

Strandiafinans's kontaktuppgifter

Adress: Box 1306, 751 43 Uppsala

Telefon: 08-551 10 733

E-post: info@strandiafinans.se

Måndag - Fredag: 08.00 - 20.00

Lördag: 10.00 - 18.00

Söndag: stängt