Lån med betalningsanmärkning

Dela

Det finns inte många långivare som kan bevilja dig ett lån om du har en betalningsanmärkning. Det finns förvisso några långivare som kan bevilja dig ett lån om du har en säkerhet eller en borgenär, men de är relativt få. Däremot finns det faktiskt relativt många smslångivare som kan bevilja smslån med betalningsanmärkning och dessa lån kräver ingen säkerhet eller borgenär. Många smslångivare anser nämligen att ditt ekonomiska förflutna inte har så stor betydelse utan att det är nuet som räknas. Om du har en stabil ekonomi idag och inte dragit på dig några betalningsanmärkningar under den senaste tiden så är det alltså mycket möjligt att du kan ta ett smslån ändå.

Lån med betalningsanmärkning

Lånevillkor för smslån med betalningsanmärkning

Om du ansöker om ett smslån med betalningsanmärkning är lånevillkoren i stort sett de samma som om du inte hade haft några anmärkningar. Långivaren tittar som vanligt på din inkomst och dina skulder innan de fattar ett beslut, men du får inte ha dragit på dig en ny betalningsanmärkning under de senaste 6 månaderna och du får sällan ha fler än 6 betalningsanmärkningar. Normalt får du inte heller ha några kvarvarande skulder hos kronofogden.

Att tänka på

Om du en gång i tiden har dragit på dig betalningsanmärkningar och haft skulder hos kronofogden vill du förmodligen inte göra det igen. Om du funderar på att ta ett smslån med betalningsanmärkning bör du därför först sätta dig ner och kalkylera för att se om du verkligen har råd att betala tillbaka på smslånet innan du lånar. Ta inte heller ett smslån för att betala räkningar och skulder för då blir dina utgifter högre och tillslut kanske du hamnar i en lånekarusell som resulterar i nya betalningsanmärkningar.

Om du vill hitta ett smslån som tillåter betalningsanmärkningar så finns det flera såna sms lån här på smslånadirekt.se.