Förlänga sms lån

Dela

Som du kanske har sett här på smslånadirekt.se så finns det flera smslångivare som har en maximal låneperiod på bara 30 dagar. Du bör emellertid inte dra dig för att låna hos dessa långivare bara för att de har en så kort återbetalningstid eftersom de brukar ge sina låntagare möjlighet att förlänga sina sms lån. Det finns även långivare som kan förlänga sms lån trots att de ger dig en rätt så generös låneperiod redan från början. Detta är ju helt perfekt för dig som inte är helt säker på att du har råd att betala tillbaka på ditt sms lån i tid.

Förlänga vanligt sms lån

Det enda du behöver göra om du vill förlänga ditt sms lån är att logga in på din sida hos smslångivaren och sköta det själv, eller alternativt kontakta långivaren. När du har förlängt ditt sms lån skjuter smslångivaren upp din faktura och lägger till räntan för förlängningen på den. Om du har tagit ett vanligt sms lån så får du normalt betala ungefär samma ränta för förlängningen som du får göra för låneperioden innan förlängningen.

Förlänga gratis sms lån

Om du har tagit ett gratis sms lån och av någon anledning inte kan betala tillbaka på det i tid kan du även förlänga detta sms lån, men då blir inte ditt gratis sms lån gratis längre. Oftast får man då betala ränta för hela låneperioden, alltså även för den tid som annars skulle ha varit gratis. Så om du har tagit ett gratis sms lån bör du så långt som möjligt försöka undvika att förlänga sms lån.