Gratis smslån

Dela

Det finns två stora fördelar med att ta ett smslån. För det första så är det ett blixtsnabbt lån som kan betalas ut direkt eller inom några timmar och för det andra så finns det smslån som är helt gratis. Ja, det finns faktiskt flera smslångivare som erbjuder helt gratis smslån till sina nya kunder. Naturligtvis gör de det för att locka till sig nya kunder som de hoppas ska återkomma efter att de har tagit ett gratis smslån, men det är något som du såklart inte behöver göra om du inte vill. Det är helt upp till dig. Det finns nämligen inga hållhakar med gratis smslån, det är bara att låna och betala tillbaka, sedan har du uppfyllt dina förpliktelser.

Räntefria & avgiftsfria smslån

Befriat från räntor och avgifter

Ett gratis smslån är helt räntefritt och helt befriat från ansökningsavgifter, uppläggningsavgifter och andra avgifter. När du tar ett gratis smslån och till exempel lånar 5000 kr får du 5000 kronor (utan avdrag för några dolda avgifter) och betalar tillbaka exakt 5000 kronor innan lånetiden är slut. Så enkelt är det.

Lånebelopp och avbetalning

Om du vill ta ett gratis smslån kan du låna alltifrån 500 – 6000 kr. De mindre gratislånen brukar ha en lånetid på 7 – 14 dagar och de större en avbetalningstid på 30 dagar. Eftersom lånetiden är så kort betalar du tillbaka allt på en gång i en klumpsumma.

Om du vill ta ett gratis smslån hittar du flera såna lån här på smslånadirekt.se.