Nya smslån

Dela

Vårt mål här på smslånadirekt.se är att hela tiden förse våra besökare med de bästa och snabbaste smslånen på marknaden, det är därför som vi ofta fyller på med nya smslån på den här sajten. Men det är inte så att vi lägger till vilken långivare som helst utan alla nya smslån måste uppfylla våra högt ställda krav så att du kan känna dig trygg när du lånar.

 Våra krav på nya smslån

  • Smslånet måste betalas ut snabbt, och med snabbt menar vi senast nästkommande bankdag. Helst ska smslånet även kunna betalas ut direkt till låntagare som använder sig av samma bank som smslångivaren.
  • Det nya smslånet bör ha rimliga villkor. Visst har de flesta smslån (som inte är gratis) en högre ränta än vanliga privatlån, men det är inget konstigt med det eftersom lånet är så litet och har en så kort återbetalningstid. Däremot accepterar vi inga ockerräntor i sammanhanget. Vi presenterar inte heller nya smslån från oseriösa långivare som har en massa finstilta och oacceptabla villkor
  • Våra nya smslån ska också tillföra något utöver det vanliga. Det kan handla om ett ovanligt högt lånebelopp och/eller en lång återbetalningstid, om att smslånet kan betalas ut direkt, om smslån som tillåter betalningsanmärkningar eller om gratis smslån.

Så när du lånar via oss kan du vara säker på att du lånar av en trygg och seriös långivare, även när det gäller nya smslån.