Betyg

Fördelar

  • Lån upp till 25 000 kr
  • P2P långivare

Besök nu

Låna direkt

Cashbuddy - vårt omdöme

Cashbuddy ska inte förväxlas med P2P-företaget Trustbuddy som försattes i konkurs hösten 2015. De hade inte ens samma ägare, det vara bara namnen som liknade varandra en smula. Cashbuddy är inget P2P-företag utan är en vanlig långivare som erbjuder smslån på 3000 – 25000 kr som kan läggas upp på 1 – 5 år, alltså lån med lite generösare lånebelopp och löptider än vad vanliga smslån har.

Många fördelar om du lånar av Cashbuddy

  1. Längre löptider och större belopp än normalt.
  2. Lägre ränta än vad smslån brukar ha. Den effektiva årsräntan är ca 33 %.
  3. Cashbuddy accepterar låntagare som har betalningsanmärkningar. De har inte heller några bestämda krav om hur många betalningsanmärkningar man får ha, så om du har flera anmärkningar det är bara att ansöka så ser du om de godkänner dig eller inte.
  4. Du betalar av på lånet månadsvis så att du slipper betala tillbaka en enorm klumpsumma i slutet av löptiden. Avbetalningen sker via autogiro. Mycket smidigt!
  5. Cashbuddy har inget specifikt inkomstkrav och det kan göra att du som inte har en så bra årsinkomst får låna ändå.

Det enda negativa smslånadirekt.se har att säga om Cashbuddy är att det brukar ta upp till 3 bankdagar innan man får sitt lån. Anledningen till det är att kundens bankkonto måste godkännas för bankgiro först. För övrigt kan vi varmt rekommendera Cashbuddy!