Betyg

Fördelar

  • Låna upp till 40 000 SEK
  • Snabbt smslån

Besök nu

Låna direkt

Klicklån - vårt omdöme

Klicklån är en långivare som har valt att placera sig i mittfåran mellan smslån och vanliga privatlån både när det gäller lånets storlek och avbetalningstiden. De erbjuder lån på 5000 – 40000 kr och låneperioden är på 1 – 6 år. Deras smslån kan alltså vara ett bra alternativ för dig som behöver låna lite mer lite längre och som inte vill eller kan ta ett vanligt privatlån.

Snabbt

Lånet betalas ut betydligt snabbare än ett vanligt privatlån. Om gör din ansökan innan kl. 11:00 en vardag och signerar ditt låneavtal med e-leg kan du faktiskt få dina pengar redan samma dag, annars sitter de på ditt bankkonto nästa dag. Normalt får du alltså ditt lån inom 24 timmar om ingen helg ligger emellan. När man ansöker om ett privatlån hos en vanlig bank brukar det ta upp till tre dagar innan man får sina pengar även om man signerar låneavtalet med e-legitimation.

Flexibelt

En annan fördel med att låna pengar av Klicklån är flexibiliteten. Om din betalningsförmåga är god nog kan du lägga upp 40 000 kr på ett år men också lägga upp den minsta lånesumman på 5000 kr i hela 6 år. Du får alltså mycket fria händer när det avbetalningstiden, men vi rekommenderar inte att du lägger upp en så liten summa som 5000 kr i flera år för då blir lånet onödigt dyrt. Du kan även göra extraamorteringar precis när du vill och lös hela lånet efter bara en månad om du känner för det.