Betyg

Fördelar

  • Låna upp till 5000 kr
  • Trots anmärkning

Besök nu

Låna direkt

Kredit365 - vårt omdöme

Kredit365 kan vara långivaren för dig som inte annars har så lätt att få ett lån och som bara behöver låna en liten summa pengar. De har mycket låga inkomstkrav och de accepterar betalningsanmärkningar och som ny kund får du låna 1000 – 3000 kr medan återkommande kunder får låna upp till 5000 kr.  Det här kanske inte låter så mycket men om du är en av de som inte tjänar så mycket bör du ändå vara försiktig med att låna för mycket. Lånet ska alltid betalas tillbaka inom 30 dagar.

Kredit365 drivs av Folkia AS som också ligger bakom varumärket Folkia som lånar ut större summor med en längre låneperiod än vad Kredit365 gör.

Är Kredit365 långivaren för dig?

  • Kredit365 är definitivt ett bra alternativ för dig som inte tjänar så mycket eftersom de bara kräver att du tjänar 20000 kr/år. Det här är det lägsta inkomstkravet vi har sett om man bortser från smslångivare som gör en individuell inkomstbedömning.
  • Om du har en betalningsanmärkning kan Kredit365 också vara ett bra val för dig eftersom de accepterar betalningsanmärkningar.
  • Om du inte vill att kreditupplysningen långivaren gör på dig ska registeraras hos Sveriges största kreditupplysningsföretag UC är Kredit365 också ett bra val eftersom de använder sig av ett annat kreditupplysningsföretag.