Smslån på helgen

Dela

De flesta långivare som betalar ut sms lån direkt gör det även på helgerna. Här ska smslånadirekt.se därför visa dig vad du bör tänka på när du vill låna på helgen. Om du vill veta hur du tar ett lån på helgen är det bara att läsa vår artikel om hur du får ditt sms lån direkt, det funkar nämligen precis likadant på helgen.

Att tänka på vid helgutbetalning

  • De flesta smslångivare som gör helgutbetalningar öppnar senare och stänger tidigare på helgerna än på vardagarna, så om du vill få dina pengar direkt på helgen bör du vara extra noga med att kolla att kontoret verkligen har öppet när du gör din ansökan. Om ansöker om ett smslån efter att kontoret har stängt på fredags- eller lördagskvällen får du i och för sig ändå ditt lån på helgen men först nästa dag.
  • De flesta långivare som gör helgutbetalningar stänger tidigare på söndagar än på lördagar. Det finns även de som bara gör helgutbetalningar på lördagar eftersom de har stängt på söndagar.
  • Tänk på att ansöka med minst en halvtimmes marginal innan stängningsdags. Förvisso är det inte omöjligt att du hinner få ditt smslån utbetalt även om du ansöker 5 minuter innan stängningsdags, men det är inte helt säkert.
  • Gör nu inte det klassiska misstaget när du sitter på puben med dina vänner: ansök inte om ett smslån för att förlänga din pubrunda eller för att bjuda dina vänner på en massa drinkar. Kort och gott, låna inte pengar när du är berusad för då brukar omdömet inte vara det bästa.
  • Undvik impulsköp. Om du är ute med din partner på en shoppingrunda på stan, frestas inte att ta ett helglån för att handla mer. Då är det bättre att avvakta i några dagar för att se om du fortfarande vill köpa det du funderande på att köpa. Okej, om du ser ett superbra erbjudande på en produkt du länge har tänkt köpa kanske det inte är så dumt att slå till på en gång.