Smslån utan inkomst

Dela

Människor har olika situationer när det gäller ekonomi och även för dig utan inkomst finns det företag som lånar ut pengar. Det blir svårare att ansöka om ett lån hos en långivare då en av de första sakerna de kolla på när du har skickat in din ansökan är din inkomst. En vanlig regler är att företag inte lånar ut till personer utan inkomst men det finns till och med dem som är inriktade på just människor som vill låna utan inkomst.

Tips för att låna pengar utan inkomst

Har du ansökt om ett lån när du är utan inkomst och fått ett nej på din låneansökan kan du kontakta lånföretaget och förklara din situation. Det finns flera anledningar varför du är utan inkomst förtillfället men ändå kan betala av ett lån. Det kan vara så att du är mellan jobb och ska börja på ditt nya jobb inom en snar framtid och då kan betala tillbaka skulden du får. Som person kan du även ha ägodelar som är värda den summan du lånar.

Innan du väljer vilket företag du tänker ansöka hos måste du bestämma dig för vilken summa det är du vill låna. Fördelaktigt är att smslån är en växande marknad där allt fler företag konkurrerar om dig som kund. Det ger dig större möjlighet att välja mellan de olika företag och de måste hålla ner räntor och andra avgifter för att du som kund ska välja att låna av dem.

Du bör alltid jämföra olika lånföretag innan du lånar och inte ta första bästa du hittar. Du kommer i längden tjäna på att undersöka först innan du bestämmer dig. Tänk noga igenom din situation innan om du inte har någon inkomst förtillfället för då är det viktigt att du klarar av att betala tillbaka pengar i fall du får lånet beviljat.